036 - 22 0 22 [email protected]

Beställ Städning.

Alla nya kunder som skaffar hemstädning i oktober få fönsterputs på köpet.

Ansvarstagande hemstädningsföretag.
Alltid samma städare och högsta kvalité.
Miljömärkta medel ingår.
Inga bindningstider och inga dolda avgifter.

Beställ städning.

Våra Städ Priser.

Du som privatkund får hela 50% avdrag på priset om du utnyttjar RUT-avdrag! Alla priser nedan är efter RUT-avdrag och inklusive moms!

Kontakta Oss.

F.A.Q.

Kan jag göra RUT-avdrag för städningen?

Ja. Hushållsnära tjänster ger dig som konsument en skattereduktion på 50 procent av totalbeloppet, vilket innebär att du bara betalar halva priset. Avdraget görs direkt av oss vid köptillfället. Du behöver vara över 18 år och du kan göra RUT- och ROT-avdrag på upp till 50 000 kronor per år, där potten för RUT-avdrag endast få uppgå till maximalt 50 000 kronor.

Använder ni miljömärkta rengöringsmedel?

Ja. Vi värnar om både miljön, din och vår egen hälsa. De rengöringsmedel vi använder är både Svanenmärkta och oparfymerade.

Är ni ansluten till kollektivavtal?

Ja, vi är anslutna till Almegas kollektivavtal. Våra personal arbetar på antingen hel- eller deltids kontrakt och vi försöker alltid ha bättre villkor än vårt kollektivavtal.

Behöver jag ha några städredskap och rengöringsmedel hemma?

Nej. Vid start får du ett städpaket med miljömärkta städmedel. Materialet budas hem till dig och fylls på när de tar slut. Vi använder din egen dammsugare.

Måste jag vara hemma under alla städtillfället?

Nej. Du kan kvittera ut nyckel gentemot en nyckelvittnes så städar vi hemma hos dig medan du jobbar.

Vad händer om något går sönder?

Fimans AB  har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador på eran egendom som kan uppkomma under vårt arbete. Vi är ansvarsförsäkrade och ersätter skador som har orsakats av oss upp till 10 miljoner kronor.

Städtjänster med hjärtat 

Fimans AB
036 – 22 0 22
[email protected] 
Kundservice har öppet måndag-fredag kl. 8:00-17:00

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.   Lär dig mer