036 - 22 0 22 [email protected]

Företagslösningar.

Vi på Fimans AB erbjuder företagsstädning oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal är en sak säker – det första intrycket räknas! Vi vill gärna hjälpa till och ser givetvis till att fixa ett bra erbjudande åt dig.

 

Beställ nu

Fastighetsstädning.

En väl genomförd städning vårdar inte bara fastigheten utan även ditt varumärke. Att städningen är Svanenmärkt är ytterligare ett plus för ert varumärke.

I vår tjänst fastighetsstädning utför vi:

 • Trappstädning
 • Fönsterputsning
 • Fuktmoppning och eventuell sopning
 • Dammtorkning av räcken
 • Borttagning av fläckar på väggar
 • Rengöring av speglar, hiss, lister och strömbrytare
 • Tvättstugor
 • Städning av lokaler och soprum
 • Rapportering/sondering
 • Mattor och tvättning av mattor
 • Byggstädning

Kontorstädning.

Vi erbjuder kontorsstädning i Jönköping som du kan lita på. Vår specialiserade kontorsstädnings-service kan få ditt företag att skina genom att eliminera all smuts som har lämnats kvar när ljusen släckts. Vår städservice för kontorsstädning är skräddarsytt för att passa ditt företags behov och dess krav på kvalitetsstädning. Våran service betyder omtanke! Boka städning av ditt kontor med oss idag och få bättre trivsel och motivation hos dina kunder. Alla våra företagskunder har en sak gemensamt: de är nöjda.

Företagsstädning.

Vi har bred erfarenhet och hjälper många enstaka butiker med städning, men också större butikskedjor. När det gäller lokalvård av centrumanläggningar och publika ytor så kunskap och erfarenhet av högkvalitativ städning väldigt viktig.

Vi kan erbjuda städning av allt ifrån små butiker till stora varuhus, livsmedelsbutiker, butikskedjor och butikscentrum m.m. Vi har personal som vet att städning i butik skiljer sig från annan städning. Det gäller bl.a. att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i butiken.

Vi städar vissa områden tidigt på morgonen, andra på sena kvällar eller på helger.

Så funkar det.

R

1.

Kontakta oss på 036 22 0 22 eller [email protected]

R

2.

Välj en tid som passar dig.

R

3.

Vi kommer till dig vid önskad tidpunkt och du får njuta av ett rent och snyggt firma!

Våra Städ Priser.

Alla priser nedan är  exklusive moms!

Städtjänster med hjärtat 

Fimans AB
036 – 22 0 22
[email protected] 
Kundservice har öppet måndag-fredag kl. 8:00-17:00

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.   Lär dig mer