036 - 22 0 22 [email protected]

Kontakta Oss.

Kontakta gärna oss via vårt formulär, på epost eller telefon! Du är alltid välkommen att höra av dig.

 

Beställ städning

Kontakta Oss.

F.A.Q.

Vad innebär nöjd kund garanti?

Du får alltid möjlighet att godkänna och skicka din feedback till oss efter varje städning. Om städningen inte lever upp till dina önskemål kontaktar vi dig för att hitta en passande lösning.

Hur snabbt kommer vi igång med städningen?

Efter att ha fått dina kontaktuppgifter så bokar vi in städning direkt för den önskade datum och tid.

Vem står för städutrustningen för flyttstädning och storstädning?

Fimans AB står för städmaterial, städredskap för flyttstädning och storstädning.

Kan jag ändra eller avboka min städning?

För att avboka eller ändra en städning, vänligen kontakta vår kundservice på e-post [email protected] eller telefon 036 22 0 22.

Hur lång tid tar en städning?

Det beror på storlek och skick av bostad. Det brukar ta mellan 3 och 8 timmar. Ju större bostad desto fler städerskor skickar vi på en gång, så att de kan klara av en storstädning eller flyttstädning inom en arbetsdag. Vi kan säga till lite mer exakt hur länge storstädning/ flyttstädning ska ta, efter vi går runt genom bostad och se hur det ser ut.

Behöver jag städa innan städningen?

Nejdå! Vi är här för att hjälpa dig även med att plocka undan prylar och underlätta din vardag. Berätta gärna för oss var du exempelvis önskar leksakerna så ser vi till att du får komma hem till ett rent och snyggt hem.

Städtjänster med hjärtat 

Fimans AB
036 – 22 0 22
[email protected] 
Kundservice har öppet måndag-fredag kl. 8:00-17:00

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.   Lär dig mer