036 - 22 0 22 [email protected]

Om Oss.

Vi har alltid den bästa kvalitén på hemstädning och företagsstädning i Jönköping! 

 

Våra Tjänster

Lite om oss.

Fimans AB är ett professionellt städföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom städning och lokalvård till hög kvalitet. Allt från flytt- och hemstädning till trapp- och kontorsstädning. Vi är etablerade i Jönköping och kan åta oss jobb i hela Jönköpingsregionen.

Varje dag gör vi vårt bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med i vardagen. Vi hjälper våra kunder med bland annat hemstädning, flyttstädning och storstädning. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina. Visst ser vardagen bättre ut genom rena fönster?

Vilka tjänster utför vi?

Hemstädning – Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på.

Flyttstädning – Att flytta är redan stressig som det är, ägna dig åt att planera allt annat, så tar vi hand om städningen åt dig!

Storstädning – Att göra en bra storstädning på egen hand kan ta lång tid och vara svårt för många. Under en storstädning får ditt hem en grundläggande rengöring av ytor som normalt inte omfattas av den vanliga städningen.

  Ansvarstagande hemstädningsföretag.

  Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra! Vi har kollektivavtal med Almega och våra anställda får självklart betald semester, pension, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

  Miljömärkta medel ingår.

  Vid start får du ett städpaket med miljömärkta städmedel. Materialet budas hem till dig och fylls på när de tar slut. Vi använder din egen dammsugare.

  Alltid samma städare och högsta kvalité.

  En av våra noggrant utvalda och utbildade städproffs städar hos dig vid varje städtillfälle.

  Inga bindningstider och inga dolda avgifter.

  Vår hemstädning har ingen bindningstid. Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka. Alltid fast pris utan dolda avgifter.

  • Hemstädning 80% 80%
  • Storstädning 60% 60%
  • Flyttstädning 90% 90%
  • Fastighetsstädning 80% 80%
  • Kontorstädning 60% 60%
  • Företagsstädning 90% 90%

  Nöjda Städare = Nöjda kunder.

  Att få vara en del av ett fantastiskt team och att känna sig stolt över sitt arbete är något alla mår bra av, så även vi. På Fimans arbetar vi aktivt med att skapa en givande arbetsmiljö där vi både trivs och känner att vi utvecklas.!

  Städtjänster med hjärtat

  Det kan kännas lite ovant att lämna över dina nycklar till ett företag. Mottagande av nycklar och larmkoder innebär ett stort ansvar. Ditt förtroende är avgörande för oss, därför hanterar vi dina nycklar med högsta försiktighet. Med vår långa erfarenhet av lokalvård av både kontor, skolor och bostäder har vi tagit fram säkra rutiner för nyckelhantering. När de inte behövs för att vår personal ska kunna utföra sitt arbete, förvaras nycklar och eventuella larmkoder i kassaskåp.!

  Leah

  Leah

  Hemstädare

  Noah

  Noah

  Lokalvårdare

  Niklas

  Niklas

  Hemstädare

  Städtjänster med hjärtat 

  Fimans AB
  036 – 22 0 22
  [email protected] 
  Kundservice har öppet måndag-fredag kl. 8:00-17:00

  Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.   Lär dig mer