036 - 22 0 22 [email protected]

Våra Tjänster.

Lägg din tid på de viktigaste sakerna i livet och låt Fimans ta hand om städningen. Boka städning med en av våra fantastiska städare – säkert och enkelt! Välj mellan hemstädning, flyttstädning och storstädning.

 

Beställ nu

Hemstädning.

Alla vill komma hem till ren och fräsch bostad. Städning kräver noggrannhet och kan vara ett redigt projekt när det ska få plats i kalendern bland jobb, familj och hobby. Vardagen är redan stressig som den är, ägna dig åt att planera det trevliga i ditt liv, så tar vi hand om städningen åt dig! Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder och miljövänliga medel för att uppnå det bästa resultatet som ingen kan klaga på.

Flyttstädning.

Alla vill flytta in i en ren och fräsch bostad. Men flyttstädning kräver noggrannhet och är ett väldigt stort projekt. Att flytta är redan stressig som det är, ägna dig åt att planera allt annat, så tar vi hand om städningen åt dig! Det förekommer att det uppstår en tvist mellan utflyttande och inflyttande boende vad gäller flyttstädningen. Därför är vårat nöjd kundgaranti extra viktigt när det gäller flyttstädning.

Storstädning.

Att göra en bra storstädning på egen hand kan ta lång tid och vara svårt för många. Under en storstädning får ditt hem en grundläggande rengöring av ytor som normalt inte omfattas av den vanliga städningen. 

Låt oss göra jobbet, vi vet, vi kan och vi vill! Därför har vi vårat nöjd kundgaranti! Vi vill att ni ska bli lyckliga och nöjda av vårat städjobb.

Så funkar det.

R

1.

Ange hur stor din bostad är och välj vad du önskar för typ av städhjälp

R

2.

Välj en tid som passar dig.

R

3.

Din städare kommer till dig vid önskad tidpunkt och du får njuta av ett rent och snyggt hem!

Våra Städ Priser.

Du som kund får hela 50% avdrag på priset om du utnyttjar RUT-avdrag! Alla priser nedan är efter RUT-avdrag och med moms!

Städtjänster med hjärtat 

Fimans AB
036 – 22 0 22
[email protected] 
Kundservice har öppet måndag-fredag kl. 8:00-17:00

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.   Lär dig mer